Saturday, October 17, 2020

Названа дата прем'єри нового кросовера Renault

 Електричний компактний кросовер, який буде менше Captur, побудують на платформі CMF-EV. Запас ходу складе близько 600 кілометрів

Компанія Renault представить свій новий електричний кросовер на спеціальному онлайн заході eWays, яке пройде з 15 по 26 жовтня. Як розповіли в прес-службі французького бренду, поки планується показати концепт майбутньої «зеленої» моделі.

Автомобіль побудують на платформі CMF-EV, розробленої спеціально для електрокарів. За даними Carscoops, за габаритними розмірами новинка буде поступатися Captur. Серійна версія кросовера повинна дебютувати в наступному році. На одному заряді машина зможе проїхати близько 600 кілометрів.

Також на заході eWays французи пообіцяли продемонструвати серійну версію електричного кросовера Dacia Spring. Очікується, що новинка стане найдешевшим автомобілем на європейському ринку з повністю «зеленої» силовою установкою. Крім цього Renaut збирається в режимі онлайн показати гібридну модифікацію кросовера Arkana E-Tech Hybrid.

No comments:

Post a Comment

Renault Megane перетвориться в кроссовер

 З'явилася інформація про подальші плани компанії Renault на сімейство автомобілів Megane . За інформацією джерел Reuters, автовиробник ...