Saturday, October 17, 2020

У Renault представили автомобіль-трансформер

 Концептуальний кросовер Morphoz - це перший концепт французів, який може міняти форму і габарити

Почнемо з простого - технічної складової, так як в ній особливих секретів і нововведень немає. Автомобіль побудований на платформі CMF-EV, яка призначається виключно для екологічно чистих автомобілів. Кросовер комплектується батареєю ємністю 40 кіловат-годин. Без підзарядки машина може проїхати близько 400 кілометрів. У Renault вважають цей показник достатнім для щоденного використання електрокара в міських умовах.

Що стосується трансформації, то в режимі City довжина машини становить 4400 мм, а розмір колісної бази дорівнює 2730 міліметрів. При переході на режим Travel. Задня частина паркетника витягується, надаючи йому купеобразного риси. При цьому довжина збільшується до 4,80 м, а колісна база виростає до 2,93 м, чим досягається додатковий простір в салоні. У конфігурації Travel може використовуватися тягова акумуляторна батарея на 90 кВт?ч, з якої радіус дії збільшується до 700 км.

No comments:

Post a Comment

Renault Megane перетвориться в кроссовер

 З'явилася інформація про подальші плани компанії Renault на сімейство автомобілів Megane . За інформацією джерел Reuters, автовиробник ...